Zapri


Maxxis HR 2 EXO MXP 27.5x2.4

€35.00
Artikel na zalogi
  • 27,5PRI MAXXISU SO ZNAMENITI MODEL HIGH ROLLER POSLALI NA LIFTING IN NASTAL JE HIGH ROLLER 2. EDEN IZMED MODELOV PNEVMATIK, KI SO MAXXISU PRINESLE SLAVO IMA SEDAJ ŠE BOLJŠI OPRIJEM IN NUDI BOLJŠI NADZOR PRI ZAVIRANJU. PRI KOLOSETU VAM GA PONUJAMO V ''TRAIL'' OZ. ENOSTENSKI VERZIJI V KOMBINACIJI Z EXO TEHNOLOGIJO OJAČITVE STRANSKIH STEN.


Širše razporejeni, agresivni čepi omogočajo High Roller 2, da globoko zareže v podlago in preprečujejo nabiranje blata na gumi. Pravokoten profil daje enakomeren, zanesljiv občutek vožnje, spremenjeni stranski in sredinski čepi pa omogočajo še boljši nadzor pri zaviranju in oprijem na težkih podlagah. S spremenjenim profilom gume, so se pri Maxxisu tudi znebili ''ostrega prehoda'' pri nagibanju - to je opazne spremembe pri prehodu iz sredinskih na stranske čepe. Guma je odlična izbira, če se boste spopadali s tehničnimi, freeride tereni.

SPECIFIKACIJE

- Proizvajalec: Maxxis
- Model:
High Roller 2
- Dimenzije: 27,5x2,4
- TPI:
60
- Izvedba:
zložljiva

- Posebnosti: EXO protection
- Deklarirana teža:
965g (27,5 x 2,4)

- MAX pritisk: 4,5 bar
- Trdota: MXP 60a

Kaj je EXO protection?
EXO protection je način zaščite stranskih sten pnevmatike pred poškodbami. Stenam je dodan material, kateri je visoko odporen na vreznine in obrabo. Zelo gosto tkan material je lahek in prožen, kar zagotavlja, da guma ohrani svoje lastnosti skozi ves čas uporabe.